Korrewegschutter gaat in hoger beroep

Azim A, de zogeheten Korrewegschutter, gaat in hoger beroep tegen zijn straf. Dat laat zijn advocaat Guy Weski uit Rotterdam weten.

De 21-jarige A. kreeg vorige week tien jaar cel, omdat hij vorig jaar een willekeurige fietser neerschoot. De student kreeg daardoor een dwarslaesie en is daardoor aan een rolstoel gekluisterd.

A. schoot vijf keer op het slachtoffer en werd veroordeeld wegens poging tot doodslag en kreeg TBS met dwangverpleging.

Deel dit artikel:

 1. Was te verwachten, maar een rechter zal er niet intrappen als hij nu wel plotseling berouw toont. Ik hoop dat hij nog een paar jaar extra er bij krijgt en daarna als ongewenst vreemdeling uitzetten.

 2. Laat die arme lieve Azim toch vrij!
  En geef hen een schadevergoeding en een handgranaat mee en ook een vogeltje die hij uit de lucht kan schieten !

  Doodgewoon net zo lang opsluiten tot het slachtoffer weer kan lopen en voor honderd % weer genezen is.
  Vanaf dat moment TBS uitvoeren!

  Zowel Azim al de grijze wollen sokken advocaat Wesky moeten zich helemaal kapot schamen!

  Waar gaan we, met advocaten van de duivel, in dit Godvergeten land toch naar toe?!

   1. Inderdaad! Alleen is die executiemethode in de middeleeuwen nooit echt populair geworden… Voornamelijk wegens het gebrek aan stopcontacten.

 3. Niet verrassend, we wisten al dat ie geen geweten heeft. Hopelijk krijgt ie nu meer tijd. Zelf zou ik hem een spuitje willen toedienen. Ben benieuwd of hij in hoger beroep ook een beroep op zwijgrecht doet.

  Heel veel sterkte voor Sidney Ruiter.

 4. Het is trouwens wat 10 jaar cel voor iemand LEVENSLANG invalide maken met een wapen dat niet in bezit zou mogen zijn omdat het verboden is in Nederland zonder vergunning. Alleen al voor dat wapenbezit/überhaupt vasthouden zou iemand 10 jaar moeten krijgen.

 5. Guy Weski, de advocaat van A., vond niet dat de maatregel tbs met dwangverpleging kon worden opgelegd. Daarvoor lagen er geen geschikte rapporten, nu A niet heeft meegewerkt tijdens de observaties in het Pieter Baan Centrum.

  En waarschijnlijk gaat hij nog gelijk krijgen ook… Dit is toch zo jammer….

  1. Volgens mij werkt dat niet langer zo.

   Het hoger beroep is aan één kant wel gunstig; nu kan hij nog een hogere straf krijgen. Gezien het gebrek aan empathie wat deze persoon heeft getoond, dient de maatschappij langdurig tegen hem te worden beschermd. Langer dan 10 jaar.

   Ik ben verder geen psycholoog en kan dit dus fout hebben, maar ik denk dat hij om die reden levenslang moet krijgen. Net als rood haar is wmpathie iets wat je hebt, of niet. Psychopaten hebben dat nou eenmaal niet en krijgen het ook niet, behandeling of geen behandeling.

  2. Er is een observatie rapport en dat is voldoende als iemand niet wil meewerken, daarbovenop kan iedereen met verstand zien dat we te maken hebben met een kansloze gek.

 6. …hoger beroep ?
  Tjonge ze moeten het zelfde met hem doen als wat hij heeft gedaan bij die jongen ….

  En beideze wil ik best even helpen hoor

 7. De enige hoop is idd dat deze totaal gestoorde psychopaat nu juíst een hogere straf krijgt, hopelijk levenslang maar dat zal vrijwel zeker niet gebeuren helaas.

 8. Te triest voor woorden dat git jongetje in hoger beroep gaat. Paspoort afpakken en het land uit trappen inclusief zijn familie. Heeft geen opvoeding gehad blijkbaar. Hoe in hemelsnaam komt dit jongetje aan een vuurwapen en wat moet hij er mee? Dealde in drugs tijdens house-feesten hoorde vik gisteren ook nog. Lekker ventje. De kogel is de beste manier, opruimen deze rommel, scheelt 700 euro per dag dat hij langer vastzit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *