Gratis cursus ‘omgaan met digitale overheid’ in bibliotheken Beijum en Lewenborg

nieuws
Bron foto: Elin Stil

Het Groninger Forum en WIJ-team gaan vanaf dinsdag 6 november een cursus ‘omgaan met de digitale overheid’ organiseren in Beijum. 

De overheid communiceert steeds vaker digitaal met burgers. Voor sommige mensen is dat moeilijk.  In de gratis cursus Digisterker leren wijkbewoners hoe ze op een veilige manier digitaal overheidszaken kunnen regelen. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur.

De cursus vindt plaats in de bibliotheken van Beijum, Lewenborg en Selwerd. De cursus in Selwerd is inmiddels volgeboekt, maar in Beijum en Lewenborg zijn nog plekken vrij. De cursus begint op dinsdag 6 november. Aanmelden kan in een vestiging van Groninger Forum of via de website van Groninger Forum. Aanmelden kan ook bij een WIJ-team.