Brand in winkel in binnenstad

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

In een delicatessenwinkel aan de Nieuwe Ebbingestraat heeft donderdagavond korte tijd brand gewoed. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De brand werd rond 21.45 uur gemeld waarop de Groninger brandweer uitrukte met een bluswagen en een hoogwerker. “Bij aankomst bleek er sprake te zijn van een klein brandje en rookontwikkeling”, vertelt woordvoerder Johan Bosklopper van de brandweer. “Nadat brandweerlieden zich toegang verschaft hadden tot de winkel bleek een warmhoudplaat een brandje te hebben veroorzaakt. Brandweerlieden hebben dit plaatje naar buiten gebracht en hebben het op straat afgeblust. Hiervoor werd één straal hogedruk ingezet.”

Na het afblussen zijn brandweerlieden het pand gaan ventileren ziet incidentfotograaf Rick ten Cate. “Ze hebben een ventilator bij de deuropening gezet waarmee ze de rook uit het pand proberen te verdrijven.” Of er in het pand ook schade ontstaan is, is onbekend.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *