A28 groot deel dag dicht door ravage bij Assen

nieuws
Foto: @rijkswaterstaat

Door een ongeval vrijdagochtend, waarbij drie vrachtwagens betrokken waren, is de A28 bij Assen een groot deel van de dag dicht. Pas rond 16.00 uur worden beide rijbanen weer vrij gegeven.

Er is onder meer een bietenwagen en een vrachtwagen met post betrokken bij het ongeval. Er is sprake van een enorme ravage. De weg ligt bezaaid met bieten. Een van de vrachtwagens is door de vangrail op de andere weghelft terecht gekomen.

Weggebruikers vanuit Assen naar Groningen moeten via afslag Assen Noord of via Vries rijden. Doorgaand verkeer in de richting van Zwolle wordt geadviseerd via Drachten en Heerenveen te rijden. Doorgaand verkeer richting Groningen wordt omgeleid via Veendam over de N33 en de A7. Er wordt afgeraden om door Assen te rijden, want het verkeer zat daar vrijdagmorgen al muurvast.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *