Jeugdeducatiefonds steunt vijf scholen in Stad

nieuws
Foto google streetview

Vijf basisscholen in de stad worden donderdag partner van het Jeugdeducatiefonds. De scholen kunnen voortaan rekenen op extra ondersteuning voor kinderen uit gezinnen die moeten rondkomen van een minimuminkomen.

Het gaat om CBS De Tamarisk (foto), CBS De Kleine Wereld, OBS De Pendinghe OBS De Sterrensteen en KDS Bisschop Bekkers. De gemeente levert een financiële bijdrage van 15.000 euro aan het Jeugdeducatiefonds, zodat dit extra geld ingezet kan worden ter ondersteuning van het onderwijstraject. Daardoor kunnen ook kinderen uit minimagezinnen hun talenten optimaal ontwikkelen.

De cheque wordt door wethouder Mattias Gijsbertsen van Sociale Zaken & Jeugdzorg uitgereikt aan Hans Spekman, directeur Jeugdeducatiefonds. Dat gebeurt bij de Bisschop Bekkersschool.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *