Overleden persoon ligt langere tijd in woning

In een woning aan de Wilgenlaan in de wijk Selwerd is maandagochtend het stoffelijk overschot van de bewoner aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat het lichaam langere tijd in de woning heeft gelegen.

Politieagenten hebben in de woning de hele dag onderzoek gedaan. Aan het eind van de middag werd het lichaam geborgen, waarbij de hulp van de brandweer werd ingeroepen. Naar alle waarschijnlijkheid is de bewoner overleden aan een natuurlijke doodsoorzaak.

Het vermoeden bestaat dat de persoon al langere tijd in de woning heeft gelegen. Buurtbewoners lieten maandagmiddag aan OOG Tv weten dat ‘hun oudere buurtbewoner’ al een aantal weken niet gezien was.

Eindredactioneel naschrift
Overlijdensgevallen als deze worden normaliter niet door OOG Tv geplaatst op de website uit respect voor de nabestaanden van het slachtoffer.
Echter in casibus speciali wordt een uitzondering gemaakt. Omdat hulpdiensten de hele dag zichtbaar aan het werk zijn geweest in de woning en de situatie op flink wat aandacht kon rekenen van buurtbewoners hebben wij
gemeend in deze situatie wel tot publicatie over te gaan.
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl