Vrachtwagen verliest lading natuursteen op N370 bij Reitdiephaven

Een vrachtwagen geladen met natuursteen is dinsdagmiddag een flink deel van zijn lading verloren op de N370 bij de Reitdiephaven. Bij het ongeluk is niemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van 15.00 uur. De vrachtwagenchauffeur wilde vanaf de noordelijke ringweg de N370 richting de ring west opdraaien. In de bocht bij de Reidtiephaven ging het door nog onbekende oorzaak mis. De lading begon te schuiven en het natuursteen kwam op het asfalt terecht.

Rijkswaterstaat was snel ter plaatse om de weg af te zetten. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Het natuursteen raakte dusdanig beschadigd dat dit als verloren moet worden beschouwd.

Foto: Dennis Smit
Foto: Dennis Smit
Deel dit artikel:

  1. Zyn t grafsteenplaten die op de weg beland zyn of sierbestrating voor hoveniersbedrijf…ziet r scary uit zoals vervloekte beheksing met die vrachtauto….was ie op weg naar het uitvaartcentrum…best kostbaar materiaal die natuursteen wel zonde/pechgeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *