Scooters botsen frontaal op Rijksweg: één gewonde

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de Rijksweg is de bestuurder van een scooter gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde even na de klok van 16.30 uur. Door nog onbekende oorzaak botsten twee scooters frontaal op elkaar. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. “Eén van de scooterrijders heeft bij de botsing een flinke hoofdwond opgelopen”, vertelt Martin Nuver van 112groningen.nl. “Dit slachtoffer zal overgebracht worden naar het ziekenhuis. De andere scooter bestuurder klaagt over een pijnlijke schouder maar deze hoeft niet naar een hospitaal.”

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

  1. Blijkt maar weer dat fietspaden en scooters slecht samengaan. Omdat ze veel sneller dan fietsers gaan moeten ze voortdurend inhalen en net dan komt er een tegenligger. Die electrische scooters tegenwoordig zijn trouwens helemaal link, je hoort ze niet aankomen. In het drukke stadsverkeer ga je op je ook gehoor af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *