Reizend theater Munganga speelt 20 voorstellingen in Groningen

Reizend theater Munganga speelt van maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus met haar theaterbus in tien wijken in de stad. In de bus kunnen kinderen van 4 jaar samen met hun (groot)ouders genieten van de vrolijke en ontroerende voorstelling over de avonturen van clown Piet en zijn reis naar het Land Dat Niet Op De Kaart Staat.

Met de voorstelling kunnen kinderen laagdrempelig kennismaken met theater. Volgens Carlos Lagoeiro van theater Munganga is dat ook de reden dat ze met deze theaterbus zijn begonnen. “We spelen al zo’n 30 jaar, ook in theaters, maar voor sommige mensen is dat toch een hoge drempel. Met deze bus hopen wij die drempel te verlagen, zodat meer mensen en kinderen kennis kunnen maken met theater”.

Lagoeiro hoopt theater naar iedereen te brengen. De theaterbus speelt nog tot en met vrijdag 3 augustus in verschillende wijken in de stad.