Programma Zomerstad start aanstaande zondag met springkussenfestijn

nieuws
Foto: Pixabay

Aanstaande zondag om 12.00 uur start het programma van ‘Zomerstad’ met ‘Groningen on Air’. De Grote Markt en de Ossenmarkt worden omgetoverd tot een uitbundig kinderparadijs met maar liefst 42 springkussens en stormbanen.

De komende twee weken organiseert Zomerstad gratis activiteiten voor gezinnen met kinderen. Maandag 30 juli kan er bijvoorbeeld geknutseld worden met afval en aanstaande dinsdag kunnen belangstellen een kijkje achter de schermen nemen bij onder andere het Stadhuis, het NNT en het Groninger Museum bij het evenement ‘De achterkant van de stad’. Het volledige programma van ‘Zomerstad’ staat op de website. Zomerstad wordt afgesloten op zondag 12 augustus met een indoor speeltuin op de Ossenmarkt met tal van outdoor klim-, klauter- en springtoestellen.

Zomerstad is van 29 juli t/m 12 augustus gratis te bezoeken. De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur.