Bramble heeft eerste parkeerplaatsenterras van de stad

nieuws
Foto: Erick Bakker

Cocktail-en wijnbar Bramble aan de Noorderstationsstraat heeft als eerste horecagelegenheid een parkeerplaatsenterras. Tijdens de zomermaanden hebben de eigenaren toestemming van de gemeente om het terras uit te zetten op een paar parkeerplaatsen in de Noorderbuitensingel.

“De mensen die op dit terras zitten hebben uitzicht op het Noorderplantsoen. Het is een pilot van de gemeente en we zijn blij dat we als eerste in de stad mogen meedoen”, vertelt Kees Douma met een lach op zijn gezicht.

Zijn partner Yvonne Gaasendam vervolgt: “We hebben naast de vergunningaanvraag ook gekeken of er draagvlak is in de buurt en iedereen was hartstikke enthousiast”.

De vergunning voor het parkeerplaatsenterras is geldig voor de maanden juni, juli en augustus en is in eerste instantie alleen dit jaar geldig.

Deel dit artikel:

    1. Tijdens de zomermaanden zijn er meer mensen op (auto) vakantie. In principe is er meer parkeerplek in de stad. Daarnaast gaat een parkeerplek meer of minder geen problemen opleveren.

  1. Is misschien ook wel een idee voor de kroegen die geen of een klein terras hebben: huur gewoon een aantal parkeerplaatsen. Hang een kentekenplaat aan een stoel of tafel en klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *