Slachtoffer woningbrand Rembrandt van Rijnstraat overleden

112
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De vrouw die zondagavond zwaargewond raakte bij een woningbrand aan de Rembrandt van Rijnstraat in de wijk Kostverloren is overleden. Dat meldt de politie maandagavond.

De brand in de woning brak rond 20.00 uur uit op de eerste verdieping. Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Het slachtoffer werd door ambulancemedewerkers op de begane grond in de buurt van de voordeur aangetroffen. Zwaargewond werd zij overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks alle hulp overleed de vrouw maandagmiddag aan haar verwondingen.

“Het slachtoffer is de veertigjarige bewoonster”, vertelt een politiewoordvoerder. “Direct na de brand hebben collega’s van de technische recherche onderzoek gedaan in de woning. Daaruit is gebleken dat we een misdrijf uitsluiten.”

Deel dit artikel: