Stoffelijk overschot Paddepoelsterbrug blijkt ‘levensechte pop’

Het lichaam dat zondagmiddag in het water bij de Paddepoelsterbrug werd aangetroffen blijkt niet een stoffelijk overschot te zijn maar een levensechte pop. Dat meldt de politie.

Halverwege de middag kwam er op de meldkamer een telefoontje binnen van een voorbijganger die een lichaam zag drijven in het water aan de Paddepoelsterweg nabij de brug. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en het verkeer op de weg alsook het vaarverkeer op het Van Starkenborghkanaal werd gestremd om hulpverleners de ruimte te geven om onderzoek te kunnen doen.

Rond 17.15 uur maakte de politie bekend dat het lichaam door specialisten uit het water is gehaald. Tegelijkertijd werd ook duidelijk dat het niet om een lichaam ging maar om een levensechte pop. De afzettingen zijn inmiddels opgeheven. De politie gaat onderzoek doen waar de pop vandaan komt.

Deel dit artikel:

    1. Ik weet niet of je je realiseert wat het kost om politie en andere hulpdiensten er op af te sturen en om dat “lichaam” uit het water te vissen? Het lijkt me zeker goed dat ze die lummel (m/v) weten te achterhalen.

  1. Misselijke actie als het bewust gedaan is.

    Ook voor hulpverleners blijft een lijk in het water aantreffen een hele nare ervaring. Zijn ook mensen hè!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *