Bloemenjaarmarkt: Kom met de citybus

nieuws
Foto: Mark den Hollander

De bloemenjaarmarkt wordt volgende week vrijdag, op goede vrijdag, weer in het centrum van Groningen gehouden.

Het evenement trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers, waaronder veel dagjesmensen uit Duitsland. De organisatie adviseert dan ook om de auto op de P&R terreinen aan de rand van de stad te parkeren en met de citybus de stad in te gaan.

Op de Grote Markt komt een gratis groot bloemendepot waar gekochte planten achter gelaten kunnen worden zodat men met vrije handen verder de stad in kan. Tot 18.00 uur kunnen de planten er weer opgehaald worden.

Deel dit artikel:

  1. Wordt er ook vermeld tegen de mensen ( en dan vooral in het duits) dat lijn 2 Vanaf P&R Euroborg… NIET over de Grote Markt rijd ..maar dat de mensen moeten overstappen bij UMCG Noord op lijn 1 ..3..of 4..of/en de laatste 500 meter moeten lopen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *