OOG Radio en Haarlem105 gaan strijd aan in radioduel

nieuws
foto: Rick van der Velde

OOG Radio, de stadszender van Groningen, zal vanaf komende donderdag iedere week live in duel gaan met de Haarlemse stadszender Haarlem105.

De makers van het nieuwe OOG Radio programma Daan&Haan hebben de samenwerking gezocht met de Haarlemse radiomaker Uilenbroek, die het programma Sound Of Haarlem maakt. Tijdens het wekelijkse radioitem “Sound of Haarlem vs. Het Geluid van Groningen” zullen via live schakelingen de programmamakers elkaar uitdagen met muziek uit eigen stad. In de ene week is dit een artiest uit Groningen en de daaropvolgende week een artiest uit de stad Haarlem.

Het programma Daan&Haan is iedere donderdagavond te beluisteren van 19.00 uur tot 21.00 uur op OOG Radio. Dat is te ontvangen via 106.6FM, kabel 105.5M, via de gratis OOG app, en via livestream.

Deel dit artikel: