Man en kind gewond bij verkeersongeluk Petrus Campersingel

Bij een verkeersongeluk maandagavond op de Petrus Campersingel zijn een man en een tweejarig meisje gewond geraakt. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 21.30 uur. Een automobilist botste door nog onbekende oorzaak op een geparkeerde auto. Na de botsing schoot de auto een fietspad over en kwam in een grasveld tot stilstand. Op de bijrijdersstoel zat een kind. Beide inzittenden raakten gewond. Naast de politie en twee ambulances kwam ook de Groninger brandweer ter plaatse omdat men vermoedde dat er slachtoffers bekneld waren komen te zitten in de auto. Dit bleek niet het geval te zijn.

Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het naastgelegen ziekenhuis. Vanwege het ongeluk was de Petrus Campersingel tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht. De twee auto’s zijn bij het ongeluk total loss geraakt.

Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Foto: Martin Nuver – 112groningen.nl
Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *