Tevredenheid over sportparken toegenomen

nieuws
Foto Andor Heij. Rugby en voetbalveld op de Esserberg.

De tevredenheid van de gebruikers van de gemeentelijke sportparken is afgelopen drie jaar flink toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente. Dat geldt vooral voor de sportparken Esserberg en Corpus den Hoorn.

Over De Wijert en Het Noorden is de tevredenheid fors afgenomen. De brand op sportpark Het Noorden in september vorig jaar heeft een negatieve invloed gehad op het park. Ook is er kritiek op de kwaliteit van het kunstgras korfbalveld op De Wijert. De gemeente is met de korfbalvereniging in gesprek op welke manier het veld eerder aangepakt kan worden.

Over het algemeen zijn gebruikers het meest ontevreden over de bewegwijzering, de kleedkamers, het onderhoud, de hygiëne en de parkeermogelijkheden voor de auto. De gemeente gaat onderzoeken hoe dat beter kan.

Deel dit artikel: