OOG programma “Stand van Stad” beste van Nederland

Het programma “Stand van Stad”, dat op OOG TV wordt uitgezonden, is zaterdag in Hilversum tijdens de lokale omroep awards van de OLON uitgeroepen tot beste lokale programma van Nederland in de categorie video.

OOG maakt de talkshow onder meer met het Dagblad van het Noorden, het Groninger Forum en Platform Gras. Maandelijks wordt bekeken hoe de stad Groningen er voor staat.

Daarnaast was een programma van OOG rond Eurosonic genomineerd, maar dat viel niet in de prijzen. Open Rotterdam en Regio 8 uit de Achterhoek en de Liemers in Gelderland gaan OOG opvolgen als beste lokale omroep van Nederland. Voor het eerst werden er twee gekozen. OOG mocht daar dit jaar niet aan mee doen, omdat de omroep als winnaar in de jury zit.

Deel dit artikel: