Jonge Socialisten presenteren geschenk aan docenten

nieuws

De jongeren van de PvdA hebben dinsdag leraren van basisschool de Widar een hart onder de riem gestoken. Er werden rozen en lekkernijen uitgedeeld aan de docenten. 

De ludieke actie werd opgezet om waardering te uiten naar het werk van de docenten. Zij spelen een ontzettend belangrijke rol bij de ontwikkeling van kinderen en zijn daarom mede verantwoordelijk voor de vorming van een nieuwe generatie.

”Het had de formerende partijen met de VVD voorop gesierd als ze in plaats van de kont tegen de krib gooien direct hun waardering hadden uitgesproken voor het belangrijke werk dat basisschooldocenten verrichten. Om vervolgens van daaruit te kijken wat mogelijk is om die waardering om te zetten in harde euro’s: een verhoging van het salaris voor basisschooldocenten”, stelt voorzitter Julian Bushoff.

De Jonge Socialisten hopen dat de toezegging van een beter salaris in het basisonderwijs ook werkelijk een doel zal worden voor het kabinet Rutte III, zeker gezien de hoge stress onder basisschooldocenten.

 

Deel dit artikel:

  1. Het zoveelste trucje wat de PvdA flikt om de kiezers te vernachelen..

    De afgelopen 20 jaar hebben ze bijna volledig verantwoordelijkheid gedragen voor Nederland. Alles is kapotgemaakt mede door de PvdA. Onderwijs, huisvesting, kinderen uit armoedegezinnen die niet meer kunnen studeren ivm de referentiekader van hun ouders als gevolg van het leenstelsel. Zelfs de voedselveiligheid is bij de PvdA onveilig gebleken. Ook de chronisch zieken en gehandicapten werden stevig onderhanden genomen en financieel uitgekleed door de PvdA.

    Ook het salaris en de waardering van het onderwijs, had de PvdA dus allang kunnen regelen, toen ze regeringsverantwoordelijkheid droegen. Dit hebben ze dus nagelaten. Op naar 0 zetels. De PvdA heeft geen bestaansrecht meer als een leugenachtige club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *