Hanze start drie nieuwe master-opleidingen

nieuws

De Hanzehogeschool wil vóór 2020 voor alle studenten een passende doorstroommaster aanbieden. Daarom komen er vanaf volgend jaar drie master-opleidingen bij.

Het betreft de opleidingen Interdisciplinary Business Professional, Bio-Informatica en Energy for Society. Komend najaar worden verdere plannen uitgewerkt om ervoor te zorgen dat dit gaat lukken. Deze masters worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de beroepspraktijk.

Collegevoorzitter Henk Pijlman pleit ervoor dat hogescholen gezamenlijk meer masters ontwikkelen, zodat er landelijk een breed aanbod komt van doorstroommasters. Pijlman roept het nieuwe kabinet op om meer te investeren in toegepast onderzoek van hogescholen.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *