CSG Wessel Gansfort viert honderdste verjaardag

Feest is het deze week op het CSG Wessel Gansfort. De school viert haar honderdste verjaardag en daarom worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

“Voor onze leerlingen hebben we een ludieke lesochtend”, vertelt Audrie Nieborg van de school. “Kijk je ziet het, docenten lopen verkleed rond alsof ze zo vanuit 1917 naar dit jaar zijn geteleporteerd. Ze geven ook in de stijl van 1917 les. Vanmiddag bieden we allerlei workshops aan en morgen (vrijdag, red.) gaan ze wandelen vanaf het klooster in Aduard waar Wessel Gansfort gewoond heeft naar de Martinikerk. Deze wandeling is voor het goede doel want het geld dat we hiermee ophalen gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis.”

Daar blijft het niet bij want op zaterdag 7 oktober wordt er nog eens groots uitgepakt. “We organiseren dan een reünie waarbij al onze oud-leerlingen en -docenten welkom zijn.” Mensen kunnen zich voor deze reünie nog opgeven op de website van het Wessel Gansfort.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *