Steentjes actie Barrel-boys bij Der Aa-kerk

nieuws
Foto's: Erick Bakker

Wubbo en Samuël, twee ex-daklozen die over vier dagen de Barrel Challenge richting de Noordkaap gaan rijden, hebben vandaag nog één actie. Om nog wat geld voor de reis bij elkaar te krijgen hebben ze vandaag een steentjes actie tegenover restaurant de Globe op het Akerkhof. Ze staan er tot vier uur vanmiddag.
“Iedereen die vandaag een wens of een spreuk op onze barrel wil schrijven kan dat doen in één van de steentjes die we op de wagen hebben geschilderd”, zegt Wubbo die ook zegt nu helemaal klaar te zijn voor het vertrek.

Nathalie die werkzaam is bij de Globe schrijft een bericht op de wagen. “Er staat sterkte. Dat zullen ze wel nodig hebben tijdens zo’n lange tocht. Ik ken de mannen uit het Buddyhuis voor ex-daklozen”.

Het oude vrachtwagentje uit 1996 is de laatste weken onder handen genomen en is voorzien van stickers van sponsoren waaronder OOGTV die de mannen de komende weken gaat volgen. Aanstaande maandag is het vertrek van de 25 barrels vanuit Exloo. De start is ’s ochtends tussen half acht en acht uur.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *