Jasmijn Zorgt van start

Vrouwencentrum Jasmijn start maandag met het nieuwe project Jasmijn Zorgt. Het project is bedoeld om de eenzaamheid onder migranten in de stad te verminderen.

Jasmijn is een stedelijk multicultureel vrouwencentrum waar vrouwen met verschillende achtergronden en culturen elkaar ontmoeten. Het is bedoeld om vrouwen bewust te laten worden van hun maatschappelijke positie en hen te begeleiden bij de inrichting van hun leven. Vrijwilligers proberen door middel van het organiseren van dagbestedingsactiviteiten en hulp aan huis de eenzaamheid onder de migranten te verminderen. Daarnaast krijgen de vrouwen van het centrum een opleiding aangeboden en verlenen zij ondersteuning bij de dagbesteding en zorg aan huis.

Het nieuwe project is gestart in samenwerking met CM Zorg waar de dagbesteding al is begonnen.