LIVE tijdens OOG op ESNS : WIEBE

esns

De band WIEBE maakt toegankelijke, speelse popmuziek, met Engels- en Friestalige teksten die voor iedereen herkenbaar zijn. De band bestaat uit Wiebe Kaspers (zang, toetsen, 1990), Daan Slagter (drums, 1993) en Florian den Holander (bas, 1991). Tijdens het spelen spat de energie en muzikaliteit van het podium waarbij het publiek altijd omvergeblazen thuis komt.

Op dit moment schrijven ze aan hun tweede album, die in december 2016 zal verschijnen. De single Help, help, help verscheen in oktober 2016, en hun debuutalbum verscheen in februari 2015. vanaf januari 2017 start hun tour met een show voor theaters, pop podia en festivals. Na alerlei verschilende projecten (Wiebe speelde o.a. bij de 3FM Serious Talent-band When We Are Wild) wisten ze met deze nieuwe formatie de finale te behalen van de Kleine Prijs van Friesland 2015, en dit jaar zijn ze genomineerd voor de Bernlef Prijs én de Klipkar award voor beste clip tijdens de Friese Popawards 2016, en de laatste hebben ze in de wacht gesleept! Bekijk de agenda op: www.wiebe.nu