LIVE tijdens OOG op ESNS: Vera’s Charm

esns_video

‘Beukende drums, galmende gitaren en overtuigende spierballentaal.’ (3voor12) Dat is de kern van Vera’s Charm. Gewapend met slechts twee gitaren en een drumstel, zet de Groninger indieband een dreigende, massieve muur van geluid neer. In de eigenwijze sound van het trio weerklinkt de echo van grunge en postpunk. De liveperformance neemt het publiek mee in een dwaaltocht door de schraal verlichte straten van een verlaten stad, een epos over verloren liefde en herwonnen glorie. De band heeft al de nodige podiumervaring opgedaan in menige kroegen en zalen in het noorden, waaronder Simplon en niet allerminst Vera. Deze Groningers mogen dan uit de klei zijn getrokken, maar muzikaal weten ze wel degelijk nuance aan te brengen.

Check ook de vlog :