“Groningen aanhaken bij culturele hoofdstad Leeuwarden”

Groningen moet met een eigen programma aanhaken bij Leeuwarden. Dat vindt de raadsfractie van de PvdA.

De Friese hoofdstad is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Niet alleen Leeuwarden, maar heel Friesland staat dan bol van de evenementen. Er komen in dat jaar miljoenen toeristen naar Friesland, waaronder veel Duitsers.

Volgens raadslid Diederik van der Meide zou het voor Groningen logisch zijn om hierbij aan te haken. Onze stad heeft een grote aantrekkingskracht en bovendien gaat de weg naar Friesland voor veel Duitsers via Groningen. De PvdA vraagt het Stadsbestuur woensdag, hiervoor een plan te maken.

Deel dit artikel:

  1. Proest, schater, HAHAHAHAHA! Ik kom wérkelijk niet meer bij!
   Ja ja, Marc is nog steeds de leukste thuis mensen.. dat u het maar vooral even weet.

   1. Oh vandaar.
    Die had ook al patent op de vorm van ‘humor’ waarbij je een (nauwelijks waarneembare) flauwe glimlach heel soms bijna niet kan onderdrukken.

 1. Wat een zielig spul die fractie van de PvdA. Jaloers op Leeuwarden. Toont dat ze zelf niets kunnen bedenken. Maar ja wat wil je met de verkiezingen in aantocht die voor de PvdA al begonnen zijn. Bang voor zetel verlies dan kom je met domme ideeën. Laten ze zich druk maken om andere dingen die meer aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld armoede /jeugdzorg en goedkope huisvesting voor jonge gezinnen. Je kan natuurlijk ook een bord plaatsen Duitsers mogen pas naar Leeuwarden rijden als ze eerst Groningen in geweest zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *