Kandidaat-lijsttrekkers Piratenpartij gaan strijd met elkaar aan

nieuws
Foto: piratenpartij.nl

De Piratenpartij houdt aanstaande vrijdag in een café aan de Turftorenstraat het slotdebat wie de nieuwe lijsttrekker van de politieke partij wordt. Vijf kandidaten zijn nog in de race.

De kandidaten hebben de afgelopen weken in Amsterdam, Utrecht en Delft gestreden om de gunsten van de leden. Tijdens de avonden werd er gedebatteerd over verschillende stellingen als het Zwarte Piet-vraagstuk en de toekomst van de Europese Unie. De kandidaten die nog in de race zijn om de landelijke lijsttrekker te worden zijn Janmaarten Batstra, Rico Brouwer, Ancilla Tilia, Dirk Poot en Bob Sikkema.

Wie uiteindelijk lijsttrekker wordt, zal komende zondag besloten worden tijdens een speciale vergadering in Amsterdam. Daar zal door de leden gestemd worden. Voor het debat aanstaande vrijdag in Groningen zijn zowel leden als niet-leden welkom. De avond begint om 20.30 uur in café De Keyzer.

Deel dit artikel: