FC Groningen hunkert naar winst

Zaterdagavond speelt FC Groningen tegen Excelsior met opnieuw een gewijzigd elftal. Naar alle waarschijnlijkheid houdt trainer Erwin vd Looi Idrissi en Sorloth op de bank en krijgen Jesper Dorst en Danny Hoesen een basisplaats toegewezen. Mimoun Mahi vervangt de geschorste Bryan Linssen.

Of Simon Tibbling inzetbaar is zaterdagavond is nog maar de vraag. Albert Rusnak krijgt bij afwezigheid van Tibbling een kans om weer in de basis te staan.

Albert Rusnak zegt voor 100% gefocust te zijn op de wedstrijd tegen Excelsior. Mimoun Mahi schat de kans voor FC Groningen vrij groot als de spelers maar bereid zijn voor elkaar door het vuur te gaan.

De Groningers zullen tegen Excelsior drie punten mee naar huis moeten nemen willen zij nog aansluiting vinden bij de subtop. De wedstrijd tegen Excelsior begint zaterdagavond om 20:45 uur.