Docente Loes Damhof genomineerd

nieuws
foto: Frank de Kleine / Flickr.com

De jury van de Docent van het Jaar verkiezing heeft vijf genomineerden gekozen. Een van hen is Loes Damhof van de Hanzehogeschool. Zij is docent game design & development.

De verkiezing is in handen van het ISO, het Interstedelijk Studenten Overleg. De vijf docenten zijn onder meer genomineerd om hun betrokkenheid, passie en vernieuwende lesmethoden. Minister Jet Bussemaker maakt op 5 maart de winnende docent bekend. De winnaar ontvangt een kunstwerk en de eerste Comeniusbeurs van 50.000 euro.

Het Comeniusprogramma is een beurzenprogramma voor docenten en leiders in het hoger onderwijs, gericht op onderwijsverbetering en -vernieuwing. De beurs kan ingezet worden om het winnende initiatief verder uit te bouwen of de kennis te verspreiden naar andere docenten, zodat zij het goede voorbeeld kunnen volgen.

Deel dit artikel: