Dertienjarige bromfietser verzamelt bonnen

112
foto: Roel Breet

Een 13-jarige jongen uit de stad is woensdagmiddag aan de Oosterhamrikkade ingerekend voor het veroorzaken van een aanrijding en het verlaten van de plaats van het ongeval.

Bovendien had de jongen geen bromfietsrijbewijs en reed hij op een onverzekerde brommer zonder kentekenplaten. Een motoragent zag de jongen rijden, met een meisje achterop, en wilde hem controleren. Bij het zien van de agent ging hij ervandoor, maar op de kruising met de Petrus Hendrikszstraat kwam hij in botsing met een fietsster. Beide kwamen ten val, maar de jongen en zijn passagier gingen er vandoor.

De agent wist het duo aan te houden in de Oosterhamrikkade. Op het bureau is proces-verbaal opgemaakt en de bromscooter is in beslag genomen. De fiets van de vrouw raakte door de aanrijding zwaar beschadigd.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *