Reitdiep College genomineerd voor onderwijsprijs

nieuws

Het Reitdiep College is genomineerd voor de Onderwijsprijs Groningen 2014. De school strijdt tegen vier andere scholen om de prijs te winnen. De provinciale onderwijsprijs geldt als voorronde om kans te maken op de Nationale Onderwijsprijs.

Behalve het Reitdiep College zijn de CBS De Borg in Haren, ODAB Westerschool in Veendam, het OSG Winkler Prins Veendam, het Hogeland College Warffum genomineerd. Reitdiep College is genomineerd met de ’taalwerkplaats’. Dit doet de school door met een logopedist en een leerkracht elke dag een uur bijles te geven aan leerlingen met een taalachterstand.

De provinciale onderwijsprijs wordt op donderdag 6 november uitgereikt in het provinciehuis door gedeputeerde Marianne Besselink.

Deel dit artikel: