Nacht van de Nacht goed bezocht

nieuws
Foto: Wout / Flickr.com - creative commons license

De activiteiten tijdens de tiende editie van de Nacht van de Nacht werden afgelopen zaterdag goed bezocht. Dat meldt de Natuur- en Milieufederatie Groningen.

In onze provincie waren waren ruim duizend mensen op de been. De Natuur en Milieufederatie is blij met de opkomst. Met de Nacht van de Nacht wordt aandacht gevraagd voor het belang van een donkere nacht en de gevolgen van lichthinder.

De Blaauw Sterrenwacht op de Zernike Campus ontving ook dit jaar weer veel bezoekers. Men kon de sterrenhemel bekijken door verschillende telescopen en kinderen konden hun eigen telescoop bouwen. In Groningen werd dit jaar een recordaantal van 22 activiteiten georganiseerd. Ook steunen ieder jaar veel gemeenten en bedrijven de Nacht van de Nacht door hun verlichting te doven.

Deel dit artikel:

  1. Hier kan geen nachtburgemeester tegen op qua budget en resultaat. Het dient een goed doel is educatief ontstaat uit de samenleving. Het bedrijfsleven doet mee en iedereen wordt er beter van.
    Toch heeft de media míj niet bereikt dat dit evenement plaats vond.. kan aan mij liggen.. ik had er ook wel bij willen zijn.
    Dit is een project zonder tegenstanders.. alleen maar lof voor dit initiatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *