Sfeerverlichting voor buitenkant Euroborg

nieuws
foto: Bob de Vries

Een deel van de Euroborg heeft vanaf zondag tijdelijk een groen kleurtje. Het gaat om een proef die ruim een week duurt.

Voorafgaand aan het duel tegen Heerenveen wordt tussen de hoofdentree en het gebouw van het Alfa-college sfeerverlichting aangebracht. Ook komen er groene LED-armaturen aan de rand van het stadiondak. De club en haar supporters willen de grauwe grijze buitenkant van de Euroborg graag opvrolijken. Het gaat om een proefopstelling waarbij diverse mogelijkheden worden uitgeprobeerd.

De proef loopt tijdens de drie thuisduels die FC Groningen in een week tijd speelt. Na de noordelijke derby van zondag tegen Heerenveen volgt woensdag het inhaalduel tegen FC Twente en zondag een competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles.