Gemeentesecretaris Ruys vertrekt

nieuws
foto: twitter.com

Gemeentesecretaris Maarten Ruys vertrekt per 1 mei. Hij zegt voor zijn pensionering nog één keer van baan te willen verwisselen. Ruys kwam ruim drie jaar geleden naar Groningen waar hij onder meer leiding gaf aan een andere manier van werken binnen de gemeente.

“Het is absoluut niet zo dat ik vertrek uit onvrede of iets dergelijks, juist niet” aldus Ruys. “Maar dit jaar hoop ik de leeftijd van 60 jaar te bereiken; jong genoeg om nog volop ambitie te hebben om in een andere omgeving aan het werk te gaan. Wat dat zal zijn weet ik nu nog niet, dat zal de komende maanden duidelijk worden.”

Ruys heeft voor zijn komst naar Groningen diverse topfuncties gehad bij de Belastingdienst en het Ministerie van Sociale Zaken.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *