Politie pakt bekende onbekende op

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een nog onbekende man aangehouden nadat hij een valse identiteit had opgegeven. Surveillerende agenten zagen dat hij op de Vismarkt veel belangstelling voor gestalde fietsen toonde en wilden hem aan de tand voelen.

De man had volgens eigen zeggen zijn ID niet bij zich. Wel gaf hij een adres op. Eén van de agenten herkende de man echter van een aanhouding eerder dit jaar. Ook toen kon hij geen identiteitskaart tonen en de naam die hij toen gebruikte, bleek later vals te zijn.

Deze keer liet de man het niet zover komen en zette het plotseling op een rennen met de agenten achter hem aan. Op de Schoolholm kwam aan de achtervolging een einde, toen hij een doodlopend hofje inliep. De politie zoekt uit wat zijn echte identiteit is.

Deel dit artikel: