Speciale maffiadag in het ziekenhuis

Juniorkamer Groningen organiseerde woensdag 15 mei op de internationale dag van het gezin een bijzondere maffiamiddag in het UMCG. De dag werd georganiseerd voor de kinderen van het Beatrix Kinderziekenhuis. De bedoeling van de dag is natuurlijk om kinderen en hun familie een leuke middag te bezorgen.

Er is voor het maffia thema gekozen omdat er in de maffiacultuur niks boven familie staat. Met cabaretiers Bert Visscher en Arno van der Heyden als speciale gasten werd er eerst een toneelstuk opgevoerd waaraan de kinderen ook deel konden nemen.

Er stond een Ferrari waar de kinderen in konden en ook waren er verschillende manieren om zelf pasta te maken. Tot slot konden kinderen ook nog een kruidenquiz doen en raden welke kruiden er door het eten gingen.

Deel dit artikel: