Groningse politie twittert over Songfestival

nieuws
Foto: flickr.com/photos/gabofr/

Dat het Songfestival onder alle gelederen van de bevolking leeft, bleek dinsdagavond tijdens de halve finale van het liedjesfestijn. Kort na het eerste liedje verscheen er een tweet op het officiële account van de politie Groningen, waarbij de kandidaat met de grond gelijk werd gemaakt.

“Montenegro … Combi van 2unlimited in slechte Daft Punk pakjes #esf13 #fail”, stond er korte tijd te lezen op het account, waar normaal politieberichten verschijnen. De medewerkers hadden al snel in de gaten dat er wat mis was gegaan, want de tweet werd snel verwijderd, maar niet voordat verschillende volgers het konden retweeten.

Korte tijd later verscheen er een officiële reactie van de politie. “Het lijkt er op dat iemand een privé tweet heeft verstuurd van het werkaccount, niet de bedoeling, moge duidelijk zijn. Excuses daarvoor.”

Deel dit artikel: