Twee mislukte woninginbraken

Er hebben zondag twee mislukte pogingen plaats gevonden om in een woning in te breken. In beide gevallen gingen de inbrekers er zonder buit vandoor. De politie is op zoek naar de daders.

De eerste inbraak vond plaats in de Briljantstraat. Een getuige zag dat twee mannen zich verdacht ophielden aan de achterzijde van de woning en dat een kantelraam openstond. Toen hij de mannen wilde aanspreken gingen zij er rennend vandoor. Er is niets uit de woning verdwenen. De inbrekers worden omschreven als jongens met een getinte huidskleur. Ze zijn ongeveer 1.80 meter lang en hebben kort donker haar.

Dezelfde avond vond er een inbraak plaats in een woning aan de Bordewijklaan. De 76-jarige bewoonster hoorde gestommel en deed het licht van de slaapkamer aan. Plotseling stond zij oog in oog met een inbreker. Die schrok echter zo dat hij er zonder buit vandoor ging. In dit geval gaat het om een man van zo’n 1.80 meter lang met krullend haar en hij droeg grijze kleding. Hij sprak een buitenlandse taal.

Deel dit artikel: