Groninger Boys wint stadsderby van GRC

De stadsderby Groninger Boys – GRC Groningen is zondagmiddag geëindigd in 4-2. Met de winst verstevigt Groninger Boys hun koppositie in de Tweede Klasse K.

GRC begon goed aan de wedstrijd en kreeg de meeste mogelijkheden om de score te openen, maar de kansen werden gemist. Groninger Boys was wel trefzeker, en bereikte een 3-0 ruststand door doelpunten van Robert Oosterhof (2x) en Giovanni Slijngaard. Na rust zette GRC druk en het lukte pas tien minuten voor tijd om te scoren, Karim Layeb maakte de 3-1. Even werd het nog spannend toen Mohammed Belghroub de 3-2 aantekende, maar vlak daarna besliste Daniël Postema de wedstrijd: 4-2.

Door de winst blijft Groninger Boys koploper met 27 punten uit 10 wedstrijden. GRC Groningen staat op de derde plek met zeven punten minder. In dezelfde klasse speelde Gronitas 1-1 gelijk tegen v.v. Heerenveen en staat daarmee op de vijfde plek met 18 punten uit 10 wedstrijden.