Piratenpartij wint race tegen de klok

De Piratenpartij heeft dinsdag in Groningen genoeg handtekeningen kunnen overhandigen om in september van dit jaar mee te doen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Voor 1 augustus moesten alle partijen per kiesdistrict 40 handtekeningen ingeleverd hebben.

Bij de Piratenpartij, die dit jaar voor de tweede keer mee gaat dingen naar een zetel was het nog even spannend of ze genoeg handtekeningen verzameld hadden. Veel Groningers zijn nog niet bekend met de Piratenpartij.

De Piratenpartij is een partij die zich inzet voor vrije informatie en wil dat privacy en persoonlijke gegevens beter bewaakt worden. Er staan geen Groningers op de kieslijst voor de Piratenpartij.

Deel dit artikel:

 1. Let op.. Nieuws ..Nieuws..!!!

  2 Inwoners van de stad Groningen staan op een lijst voor de 2 e kamer verkiezingen.

  nr 7 op de lijst P.W Baltink wonende in de wijk Beijum en H G Strobos wonende in de wijk Lewenborg op plaats 44 op de lijst van SOPN.

  Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland.
  Deze partij staat als eerste in de Nederlandse geschiedenis met 76 verkiesbare zetels voor een ommekeer in de Nederlandse GRAAI politiek.

  Zij wij er voor de banken ??
  Of zijn de banken er voor ons.?

  Is één van de slogans die gebruikt worden om Uw bewustzijn ten opzichte de huidig politiek te verlichten en te veranderen.

  Zodat U de mogelijkheid heeft om te stemmen op een partij die UW belangen behartigd in plaats de belangen van de Banken.
  ( waar ons huidig kabinet zo goed in is )

  Ten koste van Uw GELD…Vrijheid en Soevereiniteit, en dat doet de partij in alle openheid en niet stiekem alles erdoor drukken wat WIJ ( HET VOLK ) dus ook U…!!! niet willen.
  Iets wat ons Politbureau “voormalig kabinet” nu massaal doet… met Uw belangen.. NEE..!! onze belangen verkwanselend aan Europa door middel van de E.S.M

  Kijk op sopn.nl

  Voor meer informatie ..want deze informatie staat niet in de reguliere media .
  Er schijnt geen belangstelling voor te zijn.
  Volgens de interesses van de Mainstream Media ( zo schijnt het)
  Bij deze bent U goedgeïnformeerd over de SOPN ..die de grootste partij van Nederland zal worden met Uw stem .

  Ter Uwer informatie..Men heeft 30 handtekeningen nodig per kiesdistrict…geen 40
  Er zijn 20 kiesdistricten 19 in Nederland en 1 op de Antillen.
  Totaal aantal handtekeningen is dus 600.
  Door middel van een ondersteuningsverklaring, getekend op het gemeentehuis in het bijzijn van de burgemeester of een Ambtenaar, die er voor is aangewezen.

  De Personen die tekenen moeten geldig id overleggen en wonend zijn in betreffend kiesdistrict.
  Het is vandaag 1 augustus 2012 gelukt door de SOPN om in heel Nederland op de kieslijst te komen als nieuwe politieke partij.

  Op de Antillen is daar men nog mee bezig en men heeft van de kiesraad tot 3 Augustus de tijd gekregen om het toch wel moeilijke start traject vol met obstakels en regelgeving en pietluttigheid ( opgeworpen door de huidige zittende partijen)om daar aan te voldoen.
  Deze uitstel geld voor alle nieuwe partijen en geld alleen voor De Antillen.

  Ook is door ons, SOPN aan de contributie voldaan van 11.250.– Euro, die gevraagd wordt door de kiesraad als betaling en als obstakel… cq drempel… om als een nieuwe partij te mogen beginnen.

  Zoals het Nu lijkt beginnen de zittende grote partijen partijen zich zorgen te maken over de kleinere splinter partijen die zoals het Nu begint te lijken, grotere delen twijfelaars en afvallers beginnen binnen te halen en weg te snoepen van de grote partijen.

  Dat allemaal… wegenshet gevoel van onbehagen en de ONWIL, ten opzichte van ons kabinet om voor HET/ONS volk op te komen in/tegen Europa.

  Men is ons kabinet zat ..die zoals het schijnt alleen maar voor de rijken en de belangen van de BANKEN ( het grote geld) schijnen te willen gaan.

  Ten koste van ons ..HET VOLK.

  Nou waarde zittende VOLKS_vertegenwoordigers ..HET VOLK WIL U NIET MEER..
  Om ons kabinet naar huis te sturen is maar een kleinigheid nodig wat u kan doen als burger.

  LAAT UW STEM HOREN EN TOON UW ONGENOEGEN ..!!

  Ga stemmen ..en zeg nou niet het helpt geen bal.. .geen Re@t.en we gaan toch naar de verdoemenis..

  Nee ..Nee. dat gebeurd niet.

  Het helpt wel degelijk dat U gaat stemmen ..stemmen tegen het zittend kabinet.

  En als U nog loopt te twijfelen ga dan even kijken naar de site van SOPN.nl en raak net zo overtuigd als ( ondertussen al duizenden anderen) dat de SOPN de enige manier is om dit kabinet ( DE BANKEN) te stoppen.

  Voor een onafhankelijk Vrij en open Nederland..een partij die er weer IS VOOR DE NEDERLANDER en Absoluut als prioriteit kiest voor een Nederland met de GULDEN terug en Niet voor de euro… die ons in de afgrond sleurt richting een derde wereld oorlog en anarchie.

  Iets wat WIJ NIET WILLEN.
  Iets wat wij gaan voorkomen .

  Download het pdf bestand met ons verkiezingsprogramma en overtuig Uzelf van de noodzaak van het bestaan van de SOPN.en de Noodzaak van Uw stem..UW PARTIJ ..

  http://www.sopn.nl/images/stories/partijprogrammasopn.pdf

  http://www.sopn.nl/over-sopn/102-manifest-soeverein-onafhankelijke-pioniers-nederland.html

  U gaat even kijken ??
  Dan zeg ik alvast ..BEDANKT VOOR UW STEM ..EN STEUN..
  Nederland heeft U nodig .ONS NODIG in ons aller belang.

  Groningen 1 augustus 2012.
  H .G Strobos

  Kandidaat 2 e kamer voor de SOPN afdeling Groningen.
  plaats 44 op de lijst van sopn

  Ik zie U in de tweede kamer op 12 sept 2012.
  Als vertegenwoordiger van Groningen voor de SOPN.

 2. Als deze verkiezingen al die thuisblijvers nu wel eens de gang naar de stembus maken, dan maken zij juist het verschil. 25% van de kiezers doet niet mee, deze laten hun kiesrecht verloren gaan. Dit keer is er echt iets te kiezen. Stem op de SOPN, voor een nieuwe wereld. Blijf je thuis, klaag dan nooit meer dat stemmen toch niets helpt. U heeft u kans voorbij laten gaan!

 3. Ik ben het helemaal met je eens en ze moeten eens stoppen met de nieuwe (vernieuwende) partijen uit het nieuws te houden. IK STEM SOPN!

 4. Ga ergens anders die propaganda voor jullie partijtje lopen verkondigen zeg! Een objectieve nieuwssite is toch wel de laatste plek waar je dit moet gedogen, en ik begrijp daarom ook niet zo goed dat bovenstaande reactie (die totaal niets toevoegd op het nieuwsbericht) geplaatst is door de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *