Fietsster gewond bij ongeluk Sumatralaan

112
Foto: Sammie Lobo - 112groningen.nl

Een nog onbekende fietsster is donderdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Sumatralaan. De vrouw is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De fietsster werd ingehaald door een automobilist met aanhangwagen. Bij de inhaalmanoeuvre werd de vrouw geraakt door de spiegel van de wagen. Hierdoor raakte ze in onbalans en kwam tegen een geparkeerde auto aan. Daarna viel ze met de fiets tegen de aanhangwagen en kwam ten val.

Hierbij kwam haar fiets onder de aanhanger terecht. De fietsster zelf klaagde alleen over blauwe plekken, kneuzingen en een pijnlijke rug. Voor de zekerheid is ze met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Deel dit artikel: