Ondernemers content met gemeente

nieuws
foto: Bob de Vries

Ondernemers in de regio Groningen-Assen zijn redelijk tevreden over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening. Dat blijkt uit een onderzoek van Deloitte onder 7.000 ondernemers in 17 stedelijke regio’s.

De ondernemers gaven rapportcijfers voor vijf verschillende onderdelen van het lokale vestigingsklimaat: beschikbaarheid van personeel, bereikbaarheid, aanbod van werklocaties, kwaliteit van leven en gemeentelijke dienstverlening.

Ondernemers in Groningen vinden vooral de gemeentelijke dienstverlening en de beschikbaarheid van personeel goed. Van de 17 regio’s scoort Leiden het hoogst met een gemiddeld rapportcijfer van 7,3. Groningen staat op de zevende plaats met een gemiddelde van 6,7. Den Bosch staat onderaan met een 6,4.