Crisis bij Lefier binnen paar weken opgelost

De crisissituatie bij Lefier is binnen enkele weken opgelost. Dat zegt de ad interim-directeur van Lefier, Cees Buys.

Sinds de fusie van 4 woningcorporaties in 2009 rommelt het binnen het bedrijf. Vrijdag schorste de Raad van Commissarissen de Raad van Bestuur. Daarop zegde een deel van de ondernemingsraden het vertrouwen op in de Raad van Commissarissen.

Volgens de net benoemde Buys is de crisissituatie binnen Lefier snel te verhelpen. “De situatie is herstelbaar. Het komt allemaal goed.”

Deel dit artikel:

  1. Laat de directie van Lefier maar de opgestapte directie verantwoordelijk stellen voor de miljoenen verliezen die de corporatie geleden heeft (Tasmantoren, Korrezoom, bouwgrond Reitdiep wat alleen al een verlies opleverde van 5 miljoen omdat de grond onbebouwbaar bleek), en meer doen aan het ontwikkelen van betaalbare sociale huurwoningen voor de maatschappelijke behoefte, onder andere en met name studenten/jongeren woningen. En bouw ze stil en duurzaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *