4 Mijl naar 20 duizend deelnemers

Er gaan dit jaar 20.000 deelnemers van start bij de 4 Mijl van Groningen. Dat liet het stadsbestuur woensdag aan de organisatie van het jubilerende loopspektakel weten.

Race-director Grietje Pasma kreeg op het stadhuis 25 rozen uit handen van wethouder Frank de Vries: Voor ieder jaar dat de 4 Mijl bestaat één roos. Daarnaast had de wethouder ook een financieel cadeautje in de vorm van extra subsidie voor de jubileumeditie. De gemeente blijft zeker ook de komende drie edities financieel ondersteunen.

Grietje Pasma is erg blij met de cadeautjes. Met name de uitbreiding van het aantal startbewijzen is al jarenlang een wens van de organisatie. Vorig jaar mochten er 2500 lopers minder vertrekken. De 25e editie gaat zondag 9 oktober van start.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *