Categorieën: Nieuws

Politie: ‘Wie is deze 14-jarige met het grote kapmes?’

De politie Noord-Nederland wil graag weten wie de 14 jongen uit Paddepoel is die in de teaser van het NPO-2 programma ‘Danny op Straat’ op straat rondloopt met een groot kapmes in zijn broek.

De politie maakt zich zorgen over de beelden die in de teaser te zien zijn: “ Na het zien van de beelden hebben we meteen een onderzoek gestart. We willen graag weten wie deze jongen is. Rondlopen met zulke messen is strafbaar, aldus politiewoordvoerder Tessel Horsman.

De eerst aflevering van het programma Danny Op Straat gaat over ‘drillrap’, een uit de VS en Engeland overgewaaid muziekgenre waarin groepen jongens elkaar via clips aanvallen en uitdagen. De aflevering is op donderdag 6 februari om 21:10 te zien op NPO2.

Tom Veenstra

Bekijk reacties

  • Deze kansloze knulletjes hebben nog geen clou wat voor een miserabel leventje ze zullen gaan leiden als ze volwassen zijn.

  • Het lijkt mij dat de politie toch wel enig idee heeft wie tot deze criminele (jeugd) bendes horen? Pak ze allemaal preventief op? Aan de andere kant als ze mekaar (bendes) overhoop steken of schieten lost het probleem zichzelf op. Scheelt ook een hoop belastingcenten van pappen en nathouden.

    Hoe kan het gebeuren dat in ons land met alle rijkdom dit soort criminele bendes kunnen ontstaan? Waar is het mis gegaan?

  • Registreren bij aankoop. hahahahahahahahaha. Dan kopen ze die dingen toch gewoon bij de wapendealer, kunnen ze meteen een pistool bestellen.

    Nog 10 jaar en de linkse partijen, met D66 met de fluwelen aanpak, kunnen het schudden. Nog even wat meer bezuinigen op politie, rijkeren uit de achterstandswijken verdrijven (scheefwonen). Over 10 jaar is villawijk de Blauwe stad de populairste wijk voor werkenden.

    • Even voor de duidelijkheid, Willem:

      dus de linkse partijen hebben bezuinigd op de politie? Dus het ligt niet aan VVD, CDA, D66 en CU? Pak van m;n hart.

  • Zet vinkhuizen ook maar in het rijtje. 43 slaat op postcode vinkhuizen. Politie en wijkwerkers strak op zitten.

  • Voor de duidelijkheid Gert van Akkeren:

    Alle linkse en door jou opgesomde partijen (waarvan de VVD ook gewoon links beleid voert ook al pretendeerd de VVD een 'rechtse' partij te zijn...) hebben met de gang naar europa in 2000 en met het vandaag de dag gevoerde beleid (mede aangestuurd vanuit Brussel) met alle schandalen zoals de problemen met de belastingdienst, cijfers over asielzoekers die criminele activiteiten plegen en die cijfers die worden weggemoffeld door justitie, grote bedrijven die in achterkamertjes van het OM een schimmige schikking treffen met het OM na opgelegde boet(s) tot gevolg... De huidige zittende macht die constant de burger beliegt en bedriegt, samenwerking met Rechtse partijen als PVV en FVD op voorhand weigert (ook al heeft het volk massaal op deze 2 partijen gestemd), dat zijn JA de partijen die de politie platbezuinigd, die de zorg afbreken met hun bezuinigingen en ga zo maar door en door...!!!

    Alle reden om PVV en FVD nog groter, sterker en machtiger te maken dan deze partijen nu al zijn!!!

    Ook loont het zeer om lid te worden van de omroep Ongehoord Nederland, want laatstgenoemde partijen willen deze zaken belichten en aanpakken...! Ik heb volledig vertrouwen in o.a. deze 3 partijen!!!

  • Ja, een partij waarvan de leider beweerd dat zij vriendinnen lastig gevallen worden door Marokkanen als ze in de trein hun plaatsbewijs moeten tonen, een partij die openlijk racistisch is, een partij die van alles roept maar het straks net zo min waar maakt, dat is de oplossing.

  • Wat is de strekking van jouw reactie Gert van Akkeren op het bericht van Willem123?? Is dit een belerende reactie aan het adres van Willem123 om aan te tonen dat de door jou opgesomde partijen het wél goed doen en dat de bezuinigingen op o.a. de Nationale Politie niet liggen aan de door jou opgesomde partijen??

    In dat geval zou ik je graag doorverwijzen naar Rechtse mediaplatforms als:

    http://WWW.DEDAGELIJKSESTANDAARD.NL

    &

    'UP! NETWORK' en 'STUDIO BLEU TIGER' en 'LISSAUER' op YOUTUBE.NL..!

    • Danny,
      ik wilde enkel duidelijk maken dat Willem123 de bezuinigingen op de politie onterecht bij “Links” neerlegt. Want wie is er al meer dan negen jaar minister-president? Mark Rutte van de VVD. Maar als Willem123 en jij de VVD een linkse partij vinden, dan hebben jullie gelijk.

Recente berichten

Geen donkergroene stadionstoeltjes in Euroborg, CDA vraagt gemeente om opheldering

Ondanks dat supporters het graag willen krijgen de stoeltjes op de Noordtribune in de Euroborg…

12 minuten geleden

Donar wint eerste play-offduel tegen BAL

Donar is de kwartfinale van de play-offs om de landstitel woensdagavond begonnen met een 78-66…

56 minuten geleden

Twee jongeren zijn Handhaving te slim af bij Jachtseizoen in Vinkhuizen

In de wijk Vinkhuizen vond woensdag een editie van Jachtseizoen plaats. Bij dit spel maken…

1 uur geleden

Geen link tussen moorden op Antoinette Bont en Harry Roo: “Uitsluiten is ook belangrijke ontwikkeling”

Er is geen link gevonden tussen de moorden op Antoinette Bont en coffeeshophouder Harry Roo.…

2 uur geleden

Versterkingen komend seizoen voor Be Quick 1887 en PKC’83

Be Quick 1887 en PKC'83 hebben zich de afgelopen dagen versterkt voor het komende seizoen.…

3 uur geleden

Camera’s en schijnwerpers geplaatst bij Academiegebouw RUG vanwege pro-Palestijnse acties

Voor het Academiegebouw op het Broerplein zijn woensdag aan het einde van de middag camera's…

3 uur geleden