Categorieën: Nieuws

Aandacht voor lokale producten op horecabeurs in Martinikerk

Horecaondernemers konden maandag in de Martinikerk kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied en met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van het vak.

Er waren workshops, kookdemonstraties en leveranciers toonden hun producten, zoals kaas met bier er in verwerkt.

Om lokale leveranciers onder de aandacht te brengen van de horeca werd er een veiling gehouden van plaatselijke geproduceerde producten.

Johannes Rienks

Recente berichten

Vrachtwagen en auto botsen op Winschoterweg

Een vrachtwagen en een personenauto zijn donderdagochtend op de Winschoterweg op elkaar gebotst. (meer…)

7 minuten geleden

Opnieuw loopt het spaak met Hoge Euvelgunnerbrug; brug deels weer open

Voor de tweede keer woensdagavond waren er problemen met de Hoge Euvelgunnerbrug. Vanwege de storing…

11 uur geleden

Warme donderdag eindigt mogelijk met regen- of onweersbui, daarna koeler en meer kans op neerslag

Het zonnige en warme weer van de afgelopen dagen houdt in ieder geval nog één…

13 uur geleden

Studente sleept RUG voor Raad van State vanwege vermeende fraude tijdens tentamen

Een 23-jarige student rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft haar opleider voor de rechters van…

13 uur geleden

Hoge Euvelgunnerbrug heeft weer bijna een half uur nodig om open en dicht te gaan

Het blijft aanmodderen met de aansturing van de Hoge Euvelgunnerbrug. Woensdagavond kostte het zo'n 25…

14 uur geleden

Fracties pleiten voor behoud ijsbaan, ondernemer noemt het een enorme doos die niet past op Kardinge

Ondanks dat het niet op de agenda stond werd een vergadering in de raad over…

15 uur geleden