Categorieën: Nieuws

“Studenten Vindicat misdroegen zich in Sushi Mall”

Een grote groep studenten van Vindicat zou zich zondagavond 3 september grof misdragen hebben in de Sushi Mall bij het Sontplein. Dat meldt stadsblog Sikkom.

Stomdronken studenten zouden het personeel hebben geschoffeerd, gordijnrails hebben gesloopt, met glazen hebben gegooid en flessen wijn hebben gestolen.

De politie kwam tussenbeide om de studenten aan te spreken. Daarna waren er geen meldingen van overlast meer. Wel zou de Sushi Mall flinke schade hebben opgelopen.

Gert van Akkeren

Bekijk reacties

  • Sikkom is onderdeel NDC mediagroep en zeker ook niet onafhankelijk.

    Krijgt altijd jeuk, als dit soort informatiebronnen worden gesubsidieerd door de politiek.

  • Later die nacht misdroegen ze zich opnieuw in hun studentenhuizen. Onder andere aan de Nieuweweg. Voetballen op straat, liederen van Andre Hazes brullen - om half een 's nachts !!

  • De goeie daargelaten en die zijn er maar zat, maar dit is zo vooroordeel bevestigend wat betreft studenten. Dit krijg je als je mensen van puberale leeftijd op een voetstuk zet als zijnde studenten en de gemeente doet daar al jaren keihard aan mee. Alles mag en alles kan, als het maar studenten zijn en het wordt ook gewoon keihard gefaciliteerd door de gemeente. Hele straten gaan er aan onderdoor, de halve stad is het beu, maar vooral blijven volhouden dat studenten oh zo bij de stad horen als gemeente, no matter the cost. Dan krijg je dus dit soort uitwassen. Want het zijn vooral nog heel erg pubers en die kennen hun grenzen niet. Welterusten gemeente Groningen... Al zou het een dooie kosten, of zo nu en dan een zwaargewonde, who cares... Toch? Blijven faciliteren die handel en net doen of er helemaal niet zoveel aan de hand is.

    Nou vind ik verenigingen als Vindicat sowieso zum kotzen. Rijkeluishobby. En zo zie je maar weer, asociaal gedrag is zeer zeker niet alleen voorbehouden voor de lagere klasse. Maar dan hoor je het rechts gepeupel niet, want blank volk van 'prima' komaf. Slaap lekker.

  • Het wordt tijd dat er op getreden wordt tegen Vindicat. Een tijdje geen geld meer naar Vindicat. Ze brengen de stad Groningen negatief in het nieuws maar er zullen wel weer ouders van die asociale studenten geld betaald hebben zodat er geen aangifte is gedaan door Sushi Mall. Wat zouden ze er van vinden als hun onderkomen door anderen wordt vernield. Hoop dat de sponsors en het Rijks Universiteit hun bijdrage intrekken en een statement naar Vindicat maken.

    • Hun ouders hebben geroofd geld genoeg. Financiële sancties doen niets. Er zijn andere maatregelen nodig.

  • Zelf laten opruimen. Niks bedrijf inhuren of aspirant leden laten doen, het hele bestuur met een emmer en een sopje laten opdraven.

  • Enge, maar vooral armoedige, mannetjes en vrouwtjes. Geldt voor negentig procent van dit grauwe, en vaak lelijke (dikke varkenskoppen met platte neuzen) volk.

    Aangezien deze corpsleden de toekomstige "elite" moet vormen, is het geen wonder dat het Westen het tegen Christelijke Oost-Europa en Oost-Azië gaat afleggen.

  • Dit zijn gewoon inferieure DNA-resten. Ik zou ze niet eens bestempelen als mensen. Je moet ze eerst terugsturen naar het sushi-restaurant om alles op te ruimen, schoon te maken en ze financieel kaalplukken om de resterende vernielingen te betalen. Daarna een jaar de isoleercel in van de Groningse gevangenis. Na een jaar uit de isoleercel, nog 100 stokslagen en dan uit de gevangenis schoppen. Oh, en nog op een zwarte lijst zetten die online wordt gepubliceerd.

    • Ik heb ook met een studenthuis met overlast te maken gehad maar die overlast duurde niet lang,we zijn gewoon gewoon even met een paar groot uitgevallen buurtgenoten langs geweest zonder aan te bellen,zonder iemand aan te raken moesten twee 'spontaan' in hun broek plassen nooit geen last weer gehad.(ook niet met de nieuwe studenten).

  • Vindicat heeft een prominente plek in ons stadscentrum. Studenten van deze vereniging kijken letterlijk neer op de stad. Is dat voorrecht niet allang verspeeld? Een nieuw gebouw nota bene, is Vindicat dat waard?

  • Na vier jaar studeren gaan ze gelukkig onze stad weer verlaten. In die vier jaar hebben ze wel onze stad verkloot. Vindicatters denken dat ze alles mogen en kunnen. Disciplinaire straf zal niet verkeerd zijn. Bij de eerstvolgende ongeregeldheden einde studie, verplicht vertrekken uit Groningen.

Recente berichten

Ondanks ontbreken grote vrijmarkt toch een feestelijke dag in Beijum

In de wijk Beijum was er de afgelopen jaren veel belangstelling voor de grote rommelmarkt.…

38 minuten geleden

Topdrukte bij de bakkers: “We verkopen 10.000 oranjetompouces, het is een gekkenhuis”

Het is topdrukte zaterdag bij de bakkers in de gemeente. In Ten Boer zijn de…

2 uur geleden

Brand in meterkast zorgt voor schade in woning Oosterparkwijk

In een woning aan de Lindenlaan in de Oosterparkwijk heeft zaterdag aan het einde van…

3 uur geleden

Koningsnacht in Stad zonder incidenten verlopen: “Avond kwam wel laat op gang”

Koningsnacht 2024 is zonder incidenten verlopen. Dat laten de gemeente Groningen en de politie weten.…

4 uur geleden

Groningen viert Koningsdag 2024 (foto’s)

Groningen viert zaterdag Koningsdag. In de binnenstad, in de wijken en in de dorpen zijn…

4 uur geleden

VVD wil dat ondergrondse afvalcontainers met telefoon geopend kunnen worden

Ondergrondse afvalcontainers moeten in de toekomst met een telefoon geopend kunnen worden. Daar pleit de…

7 uur geleden