Categorieën: Nieuws

Emily (15) mogelijk ontvoerd in gestolen auto van ouders

De politie heeft zojuist meer informatie gegeven over de verdwijning van Emily. Mogelijk is zij tegen haar wil in de gestolen auto van haar ouders meegenomen.

In de vroege woensdagochtend van 15 januari werd er ingebroken in de woning van Emily en haar familie in Grootegast. Hierbij werd de auto van de ouders van de tiener weggenomen. Inmiddels is uit onderzoek gebleken dat Emily mogelijk tegen haar wil is meegenomen. De gestolen auto is een Peugeot 307 Break.

Uit aanwijzingen blijkt dat de auto in de omgeving van Roosendaal en Oosterland (Zeeland) is geweest. In die omgeving is naar de auto en Emily uitgekeken maar werd niets aangetroffen.

‘Heb je een vermoeden waar Emily is, heb je haar en/of de auto gezien of weet je waar ze op dit moment is? Bel dan direct met 0900-8844. In geval van nood kun je uiteraard 1 1 2 bellen’.

Menno van Duinen

Bekijk reacties

  • Wel ze heeft de 'autodief' zelf binnengelaten en ze inmiddels al weer terecht, dit keer in Amsterdam, het is een gebed zonder einde.

  • 80 % van jeugdzorg kinderen komen slecht t recht ze moeten de ouders meer geld bieden om.de juiste hulp t krijgen niet direft een kind uit huis plaatsen ook vele kinderen plegen zelfmoord er moet worden in gegrepen bij jeugdzorg dan ook echt en de politie moet zich er niet mee bemoeien want meeste zaken gaat on te recht maar dat is nederland zo klein die is zoooo corrupt is het

  • Dit is wat ouders die geterroriseerd worden door de corropte handelingen van de "jeugdzorg' doen. Het belang van het kind dat uitelkaar getrokken wordt begint bij jeugdzorg. Ga maar na wat is beter ? Je kind ongelukkig buitenshuis . Of een kind die een angstaanjagende reis naar het buitenland tegemoet gaat maar uiteindelijk toch een gelukkig leven met de ouder kan hebben. Beide acties zijn traumatiserende voor een kind. Alleen het verschil tussen liefhebbende ouders en jeugdzorg is dat ze geen foto van hun kind door het hele land willen hebben op amber alert, geen reis willen maken met hun kind waar van alles kan gebeuren, niet de consequenties die uiteindelijk het kinds leven nog meer uit elkaar trek op hun geweten willen hebben mochten ze gepakt worden. En de jeugdzorg wel koste wat het kost hun eigen werkwijze die ze uit een niveau 2 boek hebben gehaald willen doorpushen en kosten wat het kost een kind willen verkopen. Niemand kan zeggen wij hebben dit niet geweten wanneer er massaal nog meer ouders vluchten met hun kind. Ja Nederland is een welvarend land maar daar wil niemand z'n kind voor verkopen

Recente berichten

CAO-akkoord voor 120 duizend schoonmakers en glazenwassers

De ruim 120.000 schoonmakers en glazenwassers in Nederland hebben zicht op een nieuwe cao. De…

2 minuten geleden

Vorig jaar 15 procent meer schuurinbraken in Groningen

Dieven gaan steeds vaker op zoek naar dure spullen in Groningse schuren, bijgebouwen en garages.…

26 minuten geleden

Donar begint woensdag aan play-offs voor landstitel

De spelers van Donar beginnen beginnen woensdagavond aan de laatste serie wedstrijden voor het landskampioenschap.…

1 uur geleden

Raad van State: gaswinningsbesluit 2023-2024 was niet goed gemotiveerd

Staatssecretaris Hans Vijlbrief van Economische Zaken en Klimaat heeft niet gemotiveerd waarom het Groningenveld in…

2 uur geleden

Drie ontwikkelaars stappen uit project Reitdieptoren

De bouw van de Reitdieptoren, bij de Reitdiephaven en Hoogeweg, gaat voorlopig nog niet van…

6 uur geleden

“Woensdag veel bewolking met kans op een buitje, op Hemelvaartsdag flinke opklaringen”

Tijdens Hemelvaartsdag zijn er flinke opklaringen. Volgens OOG-weerman Johan Kamphuis zit de temperatuur de komende…

13 uur geleden