Categorieën: Nieuws

“GGZ wilde verdachte bioscoopmoorden gedwongen laten behandelen”

De 33-jarige Rotterdammer die er van wordt verdacht zaterdag het schoonmakers echtpaar uit Slochteren te hebben vermoord zou gedwongen behandeld worden. Dat zegt het AD.

Dat gebeurde op verzoek van de familie van de verdachte, die daar al enige tijd mee bezig was. De GGZ Delfland zegt tegen de krant dat er al een behandeltraject ingezet was. De man had psychoses en deze week zou een rechter naar zijn huis gaan om de situatie te bekijken.

Ergün S. drong zaterdagmorgen bioscoop Pathé aan het Zuiderdiep binnen en bracht de man en de vrouw, die in de bioscoop aan het schoonmaken waren, om het leven.

S werd een dag later door de politie gearresteerd, waarbij hij door politiekogels gewond raakte. De politie schoot, omdat S met een mes dreigde.

Andor Heij

Bekijk reacties

  • Er moet eerst wat gebeuren, voordat iemand die ziek is wordt opgenomen. Maar dan is het te laat. Mensen die geestelijk ziek zijn, moeten eerder worden opgenomen. Als zijn familie al aangeeft dat hij ziek is, waarom wordt er niks aangedaan.

  • Met behandelttrajecten zijn de onderliggende oorzaken in Nederland niet weggenomen en worden slechts de vele symptomen bestreden en zelfs dat gaat nog faliekant mis met alle dramtische gevolgen van dien, zoals maar weer eens is bewezen.

    Het knuffelen, pamperen, pappen en nathouden, begrip tonen, privileges bieden, belonen, foeien met oneindig veel geduld en alsmaar maar begrip opbrengen voor de criminelen, verkrachters, moordenaars en (straat)terroristen werpt geenzins zijn vruchten af, integendeel zelfs en weten de losers, de aanstellers, het tuig en misdadigers precies hoe het softe beleid met een leger aan hulpverleners in Nederland werkt en kan worden uitgebuit. Dit zijn visitekaartjes voor de rest van de wereld en zal de influx van slecht volk toenemen. Nederland is een walhalla voor fout volk geworden, een bananenrepubliek, waar Amerikaanse toestanden bij lijken te verbleken.

    Het is een omgekeerde wereld geworden, waarbij oprecht, zuiver en goed gedrag wordt bestraft en crimineel, leugenachtig en waardeloos gedrag wordt beloond. Politiek en overheid doen daar niet aan onder. (soort zoekt soort!).

Recente berichten

Politie publiceert camerabeelden van bekladding en vernielingen Academiegebouw

De politie heeft woensdagmiddag camerabeelden naar buiten gebracht van de bekladding van het Academiegebouw, eerder…

37 minuten geleden

Hoofdsteward FC Groningen Sjouke Noordenbos ‘Ik loop meer kilometers dan de gemiddelde voetballer’

Link050 is de vrijwilligersvacaturebank van de gemeente Groningen. Op de website van link050 staan alle…

49 minuten geleden

Julianaplein komend weekend bijna geheel afgesloten; van Drachten naar Haren kan nog wel

Operatie Ring Zuid zit nog tot maandag in fase 3, maar toch verandert komende vrijdag…

2 uur geleden

Actie om geld op het halen voor MS: Je veters strikken met ovenwanten aan

Probeer het zelf maar eens. Met twee grote ovenwanten de veters van je schoenen strikken.…

4 uur geleden

Doorrijders na ongeval Noorderbinnensingel zitten vast voor verhoor

De twee mannen die dinsdagavond werden aangehouden omdat ze waren doorgereden na een ernstig ongeval,…

5 uur geleden

Inschrijving KardingeRun geopend

De inschrijving voor de tiende editie van de KardingeRun is geopend. De grootste obstakelrun van…

5 uur geleden