Categorieën: Nieuws

Directie vastgoed- en uitzendbedrijf opgepakt

De twee eigenaren van het vastgoed- en uitzendbureau Kaan, gevestigd aan de Rouaanstraat, zijn afgelopen vrijdag gearresteerd. Dit meldt de Telegraaf vanochtend. De mannen worden verdacht van witwassen en oplichting. Er zou 400.000 euro naar Turkije zijn verdwenen.

De broers zouden met hun vastgoedhandel diverse onderaannemers hebben opgelicht en bedreigd bij bouwprojecten in de stad. De broers bezitten tientallen panden in de stad, die werden opgeknapt en onderverhuurd. Volgens de krant mag één van de verdachten, Ali K. (48), van de rechter commissaris donderdag weer naar huis. Zijn broer Bekir K. (47) moet nog twee weken in voorarrest blijven. Bekir K. werd vorig jaar veroordeeld voor vuurwapenbezit.

De Kaan holding doet in vastgoed, uitzendwerk, financiële diensten en telecom apparatuur.

 

Erick Bakker

Bekijk reacties

  • Brandstichting?

    Opvallend veel (historische) pandjes in hun bezit, die in vlammen op zijn gegaan.

    Enige juiste straf is twintig jaar water en brood, onteigenen, en Nederlands paspoort intrekken.

    Maar D66-rechter zal wel met 'forse' straf van een jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk komen.

  • En wie stond er trots met deze heren op de foto heer VSH? Was dat niet Rutte, omdat deze heren zulke voorbeeldige nette ingeburgerde Nederlandse zakenmensen waren? Dus......

    • @Malle eppie.

      Voor de duidelijkheid.

      Ik ben 100 procent anti Rutte en 100 procent anti VVD.

      Rutte is een enorme griezel. Weet niet wat voor angstaanjagends achter die eeuwige Bilderberg grimas schuilt. Maar het zit niet ver verwijderd van het absolute kwaad, de volstrekte duisternis en het compleet afgezonderd zijn van de rest van de Schepping. Gelovige mensen als ik gebruiken voor dat wat achter Rutte schuilgaat, ook wel de metafoor van satan.

  • De Kaan broertjes zijn handige jongens, maar ik vind de ten laste legging wat magertjes. 4 ton is niet zo veel als je ziet hoe groot hun portefeuille is.

    • Ze heten geen Kaan.

      Handige jongens? Als je denkt historische gebouwen in de stad (Chinees restaurant aan Verl. Hereweg waarin deel van het, pandje aan Zuiderdiep) denkt plat te moeten branden, ben je een crimineel. Dan ben je een ondermens. Geen handige jongen.

      Ik ga 15 maart uiteraard stemmen voor de partij van hard straffen en afnemen van Nederlandse paspoorten. Met enige tegenzin.

  • VSH, en jij noemt je een christen? Ik ben een heiden gelukkig, maar als ik PVV stem schiet ik mij zelf een kogel door mijn kop. En wat de Kaan Brothers- bretreft, deze gasten zijn groter dan de meeste mensen weten.

    • Als je op iets anders dan PVV, VNL, of FvD stemt, dan stem je op de vernietiging van Europa. Zou ik niet al te trots op zijn!

      Wat heeft het Christen zijn er mee te maken. Vraag een Christen uit een land met Soenietische meerderheid wat hij/zij van huidige Europese beleid vindt, en het antwoord zal zijn:"jullie zijn knettergek, pure zelfmoordpolitiek".

      Enige plekken waar Christenen een redelijk gelijkwaardig bestaan kunnen leiden, is daar waar de Sjiieten de dienst uitmaken. Vind het hoogtijd worden dat Hezbollah, hoeders van de Midden Oosten Christenen, van de terreurlijst af gaat. Maar Zionistische lobby is momenteel nog te sterk daarvoor.

      De Boeddhistische spirituele leider (Daila Lama), held voor vele deugidioten, zegt zelfs dat Duitsland verkeerd bezig is met het toelaten van zoveel Arabieren.

      Mijn stem voor de PVV komt ook voort uit een anti-racistische motief. Ken Nederlanders met Indonesische, Hindoestaanse, Molukse, Chinese achtergrond, die overtuigd PVV stemnen. Meestal zeggen ze bij hun uitleg dat ze autochtone Nederlanders veel te lief vinden als het om omgaan met bepaalde immigratengroepen vinden. Eigenlijk is de PVV wel een soort regenboog partij.

    • Noem eens een Soenietisch land, waar Christenen (zelfs als oorspronkelijke bewoners) niet zijn gemarginaliseerd.

      Moet jou als verheven deugmeneer wel lukken!

  • VSH, PVV, VNL is extreem rechts. Iedereen met gezond verstand weet dat, behalve een christen. Maar dat wist ik al niet-gelovige en dus vredelievend mens al lang. Kom uit een christelijk nest helaas, heb de kerk de kerk de rug toe gekeert, , en dat was de beste beslissing in mijn leven.

    • Nogmaals.

      Stem je straks op iets anders dan de PVV, 50+, VNL, SGP of Forum voor Democratie, dan stem je voor de door George Soros cs gewenste vernietiging van Europa.

      Zou ik niet al te trots op zijn!

      • Die clubjes zijn juist voor de vernietiging van Europa. Ze zijn voor nationalistische segregatie. Europa verwordt tot een speelbal voor de Rusland, China, Turkije, De VS. Verdeel en heers is een duidelijke strategie van vooral de Eerste drie en onder Trump zal de VS wel volgen.

      • Nationale segregatie?

        Je bedoelt dat we net als de Britten zelf weer gaan bepalen wie wel en niet ons land gaan.
        inkomen. En over een tijdje, als Brussel, Straatsburg en duistere cultuur-marxistische organisaties als Europese hof voor de rechten van de Mens en Europees Hof (en ECB) ontmanteld zijn, we zelf gaan bepalen welke leden van vijfde colonnes we buiten trappen, we zwakker worden?

        Met elkaar handel drijvende soevereine natiestaten. Daar moeten we en gaan we naar terug. Bilderberg en Soros kunnen misschien Marine Le Pen (via een milieu-activist) het zwijgen op leggen, deze Patriottische storm gaat niet meer liggen.

        Met de Russen en Chinezen valt prima samen te werken. Zijn in tegenstelling tot ons (NATO imperium) niet uit op werelddominantie. De unipolariteit waar Killary, Van Baalen en die ordinaire NATO propagandist Robert van de Roer (diplomatie 'deskundige') is niet wat deze lan nastreven. Maar de Russen willen simpelweg niet vernederd, laat staan bedreigt/gedomineert worden door ons. En Chinezen houden van werken, handelen en niet de les gelezen te worden.

        Met Trump is rol van Turkije snel uitgespeeld.

        Denk bijvoorbeeld mbt Syrie dat er nu al decreet is uitgegaan die bepaalt dat de steun van Buitenlandse Zaken (CIA) aan 'gematigde rebellen' ophoudt, en dat de USaf de Ruaf gaan helpen bij het wegbombarderen van ISIS bij de al jaren door ISIS belegerde, en aan Eufraat gelegen stad Deir Ezzor (Ruim 100.000 inwoners doodsbang voor succesvolle aanval van ISIS). Een stad bekent van onder ander de "vergissing-bombardementen" op Syrische troepen op zeer strategische heuvel/berg door Amerikaanse vliegtuigen in september 2016. Honderd doden, en daarna inname door ISIS. Denk dat Trump deze gruwelijke misdaad van Obama gaat rechtzetten en een dezer dagen de Amerikaanse luchtmacht rond Deir Ezzour samen laat werken met de Russische.
        De oorlog in Syrie zal dit jaar over zijn, en de troef waarmee Erdogan ons chanteerd binnen no time uit zijn handen zijn.

  • VSH, beter dan die neo-naziclubjes die jij noemt. Als je samenzweert met FPO Oostenrijk, Le Pen Frankrijk en AfD in Duitsland ben je een racist en een voorstander van het uiteen drijven van mensen . En dat noemt zich een christen? Een satanist is er niks bij, triest mannetje ben je, maar dat heb je niet door zoals alle christenen. Stem lekker SGP, zijn ook voor vrouwenonderdrukking en zo, succes.

    • Wat is er mis met Marine Le Pen? En dan graag niet haar vader in het antwoord betrekken.

      Die kerel genaamd Hocke (Thuringen, AfD) heeft zeker dubieuze teksten uitgeslagen. Absoluut. Maar weet jij dat in de jaren zeventig sommige CPN vergaderingen voor de helft uit BVD infiltranten bestond? Zodra jij als politieke beweging een serieuzere uitdager voor de Macht vormt, wordt je door infiltratie door die Macht, van binnenuit kapot gemaakt. Een van de redenen dat ik het hysterische lachende masker van de Macht (Mark Rutte) ook zo angstaanjagend vind.

      Haider was niet zo'n rare. Wilde alleen niet in onherkenbaar Oostenrijk terechtkomen. Het was wel degene die zonder te aarzelen een gewonde donkere vrouw in zijn auto nam, en naar het ziekenhuis bracht. Man had geen hekel/haat, maar hij wilde niet een vreemde in eigen land worden. Zo'n raar verlangen? Als een volk in Donker Afrika, het Amazonegebied, of de Zuid Oost Azie niet überfremdet wil worden, vindt iedereen dat legitiem, maar als Europese Volken hun cultuur (heeft op neonazi's na weinig met hoeveelheid pigment te maken) niet willen zien verdwijnen, is de wereld te klein. Vreemd niet?

      Maar ik heb vooral een probleem met het Wahabisme/Salafisme. Fascistoïde stromingen binnen de Soennitische Islam. Onder ander door de Arabische versie van Al Jazera, en Al Arabiya, en haatimams (zoals uitgenodigd door moskee in Selwerd) groeiend in Europa.

      Maar kun je ook eens antwoord geven op de vraag wat je van bijvoorbeeld onthoofding van enkele Indonesische meisjes (op weg naar school) vindt?
      Krijg namelijk een beetje het gevoel dat jij helemaal geen ex-Christen bent. Je gaat met een boogje om de grootschalige terreur van Soenieten tegen Christenen heen.

  • SGP?

    Zal ik niet op stemmen. Onbegrijpelijk dat er Christenen zijn die iets anders dan de Brief aan de Korinthiers als theologisch kompas nemen.

  • @ Malle

    Vandaag was de Sjiitische minderheid in Pakistan weer het doelwit. Bom op de markt. Minimaal twintig doden.

    Aangezien de Soenieten in dat land de meerderheid vormen, en de dienst uitmaken, zal het motief van de daders niet het ontbreken van stage-plaatsen geweest zijn. Misschien kun jij als bekwaam duider uitleggen waarom minderheden in Soennitische landen steeds de klos lijken te zijn. En kom dus niet met Beatrice de Graaf achtige onzin aan.

    • Malle

      Er is serieus wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de rol van religie in oorlogen. Rol van religie is vele malen kleiner dan de populaire mythe doet geloven.
      Wat hadden bijvoorbeeld WOI, WOII, Korea-oorlog, Vietnam-oorlog, de slachtpartijen van Hutu's op Tutsi's, van Arabische Janjaweed op zwarte Soedanezen met religie te maken? Vrijwel niets.

      Het is eigenlijk altijd dat de Macht nog meer bezit wil, en dat van anderen (land, afzetmarkten, goud, grondstoffen, hulpbronnen, havens etcetera) af wil pakken.

      Vredelievend vind ik mijzelf zeker. Walg bijvoorbeeld van de expansiedrift van de NAVO. Hekel aan geweld. (Al kon ik toen ik jonger was me enigszins tot het hooliganisme aangetrokken voelen) Voor mij verbieden ze de idioterie van vechtsporten ook. Ben erg vergevingsgezind, en als ik een tik krijg, hoop ik mijn dierlijke instinct van terugslaan, te overwinnen.

      Maar als ik een in mijn ogen fascistoïde ideologie (Wahhabisme) hier in Europa zijn tentakels zie spreiden, in Frankrijk al mini Kalifaatjes zie hebben (zijn echte no go area's) dan vind ik het niet dat je vanuit een persoonlijke geloofsoefening op een 'moral highground' lekker deugend je hoofd in het zand (DWDD, Nieuwsuur, RTL Soros en rest van MSM kijken) hoeft te steken.

      En (zoals al gezegd) stem ik met enige tegenzin op de PVV. Was het volledig eens met Fortuyn. Over dat bijvoorbeeld in Rotterdam Marokkaanse jongens alleen de autochtone oudjes beroofden. En dat de tijd van zachte heelmeesters (de gevestigde politieke klasse) voorbij moest zijn. Als mens vond ik Fortuyn minder (hoewel de mens en politicus bij hem erg door elkaar heen liepen). Uit betrouwbare bron (iemand die vlak bij Minerva woonde) begreep ik dat als Fortuyn vaak in de buurt van de Baan (plek bij Oude Museum waar jonge jongens zich prostitueerden) te vinden was.

      Zijn genoeg Moslims zeer welkom wat mij betreft. Alewieten, Aleviten, Soennitische Soefies, en mits geen te fanatieke supporters van het Iraanse regime, zeker ook de veelvulig vervolgde Sjiieten.

      Verder heb ik niets met "social engineering". Het door duistere machten als George Soros (onder ander via EU) proberen naar de hand te zetten van de wereld. Niets tegen opvangen van wat echte vluchtelingen, maar waarom niet geld overmaken voor superieure (inclusief goede scholen, medische zorg, sportfaciliteiten) vluchtelingenkampen in de regio. Of Japan er meer dan twintig (echt waar!) of de het conflict in Syrië financierende Qatar en Saudi Arabië hun Soennitische broeders (en niet alleen in Libanon gekochte kindbruidjes) laten opnemen?

      Dit is geen complottheorie maar de founding father van EU (dhr Calegri Coudehove) wilde naar een nieuw bruin Europees volk. Schauble (?) wil massa-immigratie omdat de Duitsers (80 miljoen)anders aan inteelt gaan leiden. Waarom maakt CBS onlangs kromme reclame voor gemengde stellen (allicht dat een Duits-Nederlands stel, het beter doet dan gemiddeld homogeen stel)? Reclames promoten gemengde stellen. Waar slaat dit op?

      Heb niets tegen culturelen, etniciteiten die mengen. Vind bijvoorbeeldvrouwen met gemengde afkomst de mooiste die er zijn. Harstikke goed allemaal.

      Maar waarom proberen duistere "boven-ons-gestelden" ons zo actief te veranderen? Waarom moeten er identiteiten gesloopt? Ik ben een einzelganger en heb het zelf niet, maar waarom mogen mensen niet de veiligheid van het horen bij een kudde (bijvoorbeeld een volk met een gezamenlijke geschiedenis/traditie) horen?

      Het lijkt wel of we allemaal tot geschiedenisloze, ongelovige, cultuurloze, Engels sprekende, onthechte, niet tot een staat behorende consumenten gereduceerd moeten worden. Verplicht begraven op het zeikerige sentimentele deuntje "Imagine".
      Of is dit een complottheorie?

      Aangezien ik heel erg van diversiteit houd (zonder dat is het echt niet op aarde uit te houden) ben ik ook daarom tegen het agressief, en op zeer hoog tempo aansturen op een wereldwijd aansturen op één mondiale melting pot. Moet er niet aan denken dat de Aboriginals niet meer bestaan. Vind ik miss nog erger dan het verdwijnen dan de door mij zo fel Stadjers.

Recente berichten

Donar incasseert zware nederlaag tegen Filou Oostende

Donar heeft de laatste wedstrijd van de Elite Gold verloren. De Groningers kwamen er vrijdagavond…

2 uur geleden

Ongekende thriller bij Telstar: Van Bergen houdt FC Groningen in dying seconds op promotiekoers

In de slotseconden van de wedstrijd ontpopte Thom van Bergen zich tot de held van…

2 uur geleden

Wisselvallig bevrijdingsweekend in aantocht: wolkenvelden, buien en opklaringen

Het komende bevrijdingsweekend wordt er één waarin het weer wat heen en weer zwalkt na…

2 uur geleden

Minder natuur- en bosgebied in Groningen, woningen nemen plaats in

Het aantal natuur- en bosgebieden in Groningen is in de periode 2013-2022 met negentien vierkante…

4 uur geleden

Afgelopen: Van Bergen is de held van Groningen in Velsen-zuid

FC Groningen neemt het vrijdagavond op tegen SC Telstar. FC Groningen moet minimaal gelijkspelen om…

5 uur geleden

NAM wil extra schadekosten Groningen niet betalen zonder ‘onderbouwing’

Als het aan de Nederlandse Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) ligt, draagt het bedrijf vooralsnog niet…

6 uur geleden